بنیان‌گذار و مدیر گروه مشاوران فابک گفت: بعد از سال ۲۰۱۰ میلادی این موضوع مطرح شد که دیتا به Asset تبدیل شود. البته دیتا پتانسیل تبدیل شدن به Asset را دارد؛ به شرطی که الزاماتش رعایت شود. اگر در این مسیر به اشتباه حرکت کنیم، این مسئله سازمان را متوقف می‌کند.

تبدیل داده به دارایی ضروری است

به گزارش روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، حکمرانی داده را می‌توان پیش‌نیاز اصلی هر سازمان برای تاب‌آوری و نوآوری در هر حوزه‌ای دانست؛ مخصوصاً حوزه رقابت‌پذیر صنعت پرداخت که سازمان‌ها بدون تاب‌آوری و نوآوری محکوم به شکستند. این درجه از اهمیت حکمرانی داده باعث شد تا بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با برگزاری نشستی تخصصی با حضور صاحب‌نظران مختلف، به بحث درباره این موضوع بپردازد.

در این پنل تخصصی «محمدجواد سخایی» بنیان‌گذار و مدیر گروه مشاوران فابک با اشاره به تاریخچه حکمرانی داده گفت: در چند سال گذشته زمین‌لرزه‌ای در حوزه دیتا و کسب‌وکارها اتفاق افتاده و بسیار تأثیرگذار بوده است. هر کس بنا بر دیدگاه خود تعریفی برای مدیریت دیتا دارد؛ اما مدیریت دیتا از دهه ۱۹۸۰ میلادی تا کنون سه عصر متفاوت را گذرانده است.

وی در همین رابطه افزود: از دهه ۱۹۸۰ میلادی به عنوان Data Administration نام برده می‌شود و در این دوران تمرکز بر کیفیت داده بیشتر شد. بحثMaster Data  و Master Data Governancer  مهم شد.

سخایی اظهار داشت: بعد از سال ۲۰۱۰ میلادی این موضوع مطرح شد که دیتا به Asset تبدیل شود. البته گفتنی است دیتا پتانسیل تبدیل شدن به Asset را دارد؛ به شرطی که الزاماتش رعایت شود. اگر ما در این مسیر به اشتباه حرکت کنیم، نه تنها سازمان پیشرفت نمی‌کند بلکه این مسئله سازمان را نیز متوقف می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

پربازدیدترین بانکداری الکترونیک

پربازدیدترین ها